Treldevej 240, Trelde, 7000 Fredericia

VILLA MED GRUNDAREAL PÅ 11.574 M² MED UDSTYKNINGSMULIGHEDER

I Trelde by er denne villa beliggende med mulighed for udstykning i større grundparceller samt bebyggelse af rækkehuse.

Kun 3 km fra det naturskønne Trelde Næs og 2-3 km fra skole, sportsaktiviteter og Dagli`Brugsen.

Der skal søges om tilladelse til udstykning eller opføres af rækkehuse. Korrespondance med Fredericia kommune foreligger.

Der er foretaget jordbundsundersøgelse,
Dødsbo sælger - Ansvarsfraskrivelse
Da sælger er et dødsbo, er det aftalt, at afsnittet "Ejendommens fysiske forhold" i standardvilkår for Dansk Ejendomsmæglerforenings købsaftale ikke er en del af nærværende købsaftale.
Der er i forbindelse med handlen blevet udarbejdet en elinstallationsrapport, tilstandsrapport, tillige med en oplysning om ejerskifteforsikring, ligesom sælger har erklæret at ville betale halvdelen af præmien på den tilbudte forsikring. Køber har fået udleveret de nævnte dokumenter og erklæringer. Køber er desuden blevet gjort bekendt med konsekvenserne af, at sælger præsenterer disse oplysninger. Køber er bekendt med, at sælger er et dødsbo, og derfor ikke har beboet ejendommen. Ejendommen sælges uden ansvar for de mangler af enhver art, som ikke er omfattet af ansvarsfraskrivelsen i Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom, kap.1, herunder medfølgende hårde hvidevarer. Sælger er dog ikke uden ansvar for adkomstmangel. Køber erklærer sig indforstået med ikke at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor boet i anledning af evt. mangler ved ejendommen, herunder retten til at hæve handlen, fordre afslag i prisen eller kræve erstatning, hverken nu eller senere.
Parterne er enige om, at der i købsprisen er taget højde for nærværende ansvarsfraskrivelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.