Storkevej 7B, 7000 Fredericia

Fælledvejskvarteret - vandsiden - 1. række

Med en hel fantastisk beliggenhed - måske en af Fredericia`s bedste, er denne charmerende villa beliggende på 2.449 m2 grund med adgang til skøn børnevenlig badestrand og en utrolig smuk panoramaudsigt over Lillebælt fra Juelsminde, Æbleø, Røjle Klint, Strib og Den nye Lillebæltsbro.

Villaen, der er opført i 1915/1967 har et samlet etageareal på 316 m2, heraf boligareal på 227 m2.
Flot hall med trappe til 1. sal. Stort hvidt køkken/alrum med kogeø, klinkegulv. Dejlig opholdsstue med stuklofter og brændeovn og med udgang til overdækket terrasse mod Lillebælt. Stue/bibliotek/atelier med godt lysindfald og med nedgang til separat kælder med lofthøjde på 2,37 m.

1. sal: Fordelingsgang med skabe. Værelse med udgang til sydvendt altan. Stor lyst hjørneværelse med udgang til lille altan. Soveværelse med skabe. Værelse med skab. Brusebadeværelse.

Kælder: Værksted. Vaskerum. Disponibelt rum. Viktualierum. Brusebadeværelse.

Gulvvarme i hall, køkken og 2 badeværelser.

Dejlig have, hvor man rigtig kan nyde udsigten, 16 meter over Lillebælt. Der er drivhus og køkkenhave med højbede og ikke mindst en flot nylagt stor terrasse med læmur af glas.

En anderledes villa - kun 15 min. gang fra centrum, enten ad Fælledvej eller ad asfalteret sti langs Lillebælt til Østerstrand.


EJENDOMMEN HAR BEVARINGSVÆRDI 4.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.