Strandvejen 20, 6000 Kolding

Flot og rummelig villa i forreste række til Kolding Fjord

Kunne I tænke jer at vågne op til en panoramaudsigt over Kolding Fjord hver eneste dag? Så er dette muligvis jeres nye hjem. Her kommer I til at bo i flotte omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder og centrum af Kolding.

Især børnefamilien kommer til at nyde godt af beliggenheden. Inden for to kilometer kan I vælge mellem hele tre skoler. Der er under fem minutters gang til den lokale Netto, og Koldings levende centrum ligger bare to kilometer fra døren.

Den charmerende villa er renoveret med respekt for den originale stil med småsprossede vinduer og halvvalmet tag. Villaen byder på hele 223 m2 bolig med originale gulve fordelt på stueplan og første sal, og dertil kommer en kælder på 85 m2. Med i købet følger en 1.393 m2 stor grund, som ligger lavere end vejniveau.

Stueplan er der, hvor den sociale del af familielivet kan plejes. Her er der et køkken med spiseplads og hele tre stuer. Dertil kommer en lille og meget lys udsigtsstue. Etagen fuldendes af to entréer og et gæstetoilet. På første sal er der et stort soveværelse med walk-in-closet og udgang til en lille, sydvendt altan med flot udsigt over fjorden. Derudover er der tre værelser og et badeværelse med badekar. I kælderen får I et badeværelse, et vaskerum og yderligere tre disponible rum.

Fra kælderen er der udgang til haven, hvor der en stor plæne og en dejlig terrasse, hvor I kan nyde synet af fjorden.

Kort sagt en charmerende villa med fremragende beliggenhed. Ejendommen fortjener at blive set ved selvsyn. Kontakt Just-Sold, så finder vi en tid til en fremvisning.

SALGSOPSTILLING KAN SES UNDER DOKUMENTER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.