Trelde Næsvej 197, 7000 Fredericia

TRELDE SANDE - DIREKTE TIL VEJLE FJORD

Fantastisk hyggeligt sommerhus med et boligareal på 133 m² i 1½ plan samt anneks på 27 m².
Direkte til Vejle fjord med skøn børnevenlig badestrand.

Huset "Strandlodden" blev opført omkring 1850. I 75 år blev det beboet af bolsmændsfamilier, der levede af at dyrke de sandede jorde og fiske i fjorden fra stranden.

I 1925 blev det købt af en tømmermester, der gennemrenoverede det, for at bruge det som sommerhus.

I 1935 blev det solgt videre til den nuværende ejers familie. Gennem 5 generationer har familien tilbragt talrige ferier på denne enestående plet. Der har været rigelig plads til at familien og de mange venner, har kunnet nyde stemningen i det hyggelige hus, på den store grund og ved badestrand.

Tæt på stranden er der bygget et lysthus, hvor der er plads til at spise og at nyde de utrolig flotte solnedgange over fjorden.

Grunden er på 7.128 m² med varieret beplantning og mulighed for mange lækroge. En sti fører direkte ned til badestranden.

Der er mange muligheder for at gå ture i den nærliggende skov over til det uberørte naturområde ved Lillebæltkysten eller på det pragtfulde naturområde Trelde Næs.

Sommerhuset er opført i bindingsværk med stråtag og har i store træk bibeholdt sin charmerende indretning fra ombygning i 1925.

Stueplan på 94 m²:
Entre med trappe til 1. sal. Opholdsstue med brændeovn, indbyggede skabe og dobbelt dør til haven. Stue. Værelse. Spisestue/stue med alkove. Køkken med severingsluge til stue. Spisekammer. Baggang. Brusebadeværelse.

1. sal på 39 m² med 2 store galvværelser.

Garagebygning opført i bindingsværk med stråtag på 41 m² indeholder: Garage. Disponibelt rum. Fyrrum med oliefyr og 1200 liter tank.

Fritliggende træhus (Thujatræ) med tagpap på 27 m² opført i 1998. Brændeovn.

Indlagt el.

Thehus ved strandarealet.


SOMMERHUSET HAR BEVARINGSVÆRDI 3.

SALGSOPSTILLING KAN SES UNDER DOKUMENTER.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.